Sylvain Haekens en Jitske Verwimp

Hoofd ZOL Talent Center en Talentcoach

Ziekenhuis Oost-Limburg

“Maddy is al meer dan 20 jaar een vaste trainer in ons ziekenhuis voor leiderschapsprogramma’s gericht op de zorg en de niet-zorg. Hiernaast heeft ze reeds vele coachingstrajecten begeleid zowel op individueel als op teamniveau.

De verwachte leerdoelen bij leiderschapsprogramma’s worden voor de start samen vastgelegd. Door gerichte bijsturingen vanuit beide kanten, slagen we er meestal ook in om deze te behalen.

Maddy heeft haar eigen, persoonlijke aanpak en stijl. Dat is fijn om te ervaren, want dat maakt de effecten ook uniek. Niet zomaar twaalf in een dozijn.

Doordat Maddy reeds meer dan 20 jaar actief is in het ziekenhuis kent ze de organisatie van binnen uit, wat in het merendeel van de coachingsdossiers een grote meerwaarde is. Vanuit deze optiek is het absoluut een troef om op lange termijn met Maddy samen te werken. Linken worden gelegd, zaken worden proactief besproken en aangepakt. Medewerkers zijn vertrouwd met de coach en de coach is vertrouwd met de medewerkers, wat een absoluut pluspunt is.

Als Talent Center zetten we hier graag de talenten en straffe competenties van Maddy in de kijker:

  • Maddy stelt de juiste vragen, vragen die mensen aan het denken zetten. Ze denkt mee en niet vóór je.
  • Ze durft confronteren
  • Ze helpt objectief te kijken naar een situatie
  • Ze is aandachtig en luistervaardig
  • Ze is open en eerlijk
  • Ze maakt de stap naar coaching menselijk

Waarom Maddy? Ze is een inspirerende madam, die aandacht heeft voor individu en groep, die zorgt dat het resultaat van de coaching concrete tips en tools zijn die maken dat je zelf aan de slag kan. Dat is zeer waardevol!”