Skip to main content

Jouw vragen

Samen creëren en IMPACT genereren

Impact coaching is de naam van mijn bedrijf. Maar die impact genereren doe ik niet alleen. Zoals de foto hierboven suggereert, gebeurt dat in een samenspel: echte co-creatie. Vanuit verbinding en dialoog creëren we een aanpak op maat. Samen ontdekken en realiseren we nieuwe realiteiten, zodat je als leider meer impact kan hebben op jouw wereld.

De meeste vragen die mijn pad kruisen, hebben te maken met verandering: persoonlijke verandering als leider, verandering in teamcultuur en sfeer, een nieuwe kijk op leiderschap in je organisatie…

  • Als leider wil je graag groeien in leiderschap, omdat je zelf aanvoelt dat dat goed zou zijn, of naar aanleiding van een tevredenheidsonderzoek of een 360 graden feedbackoefening in jouw organisatie.
  • Als leider word je geconfronteerd met een niet goed functionerend team: resultaten worden niet gehaald, de sfeer zit niet goed, er zijn conflicten… Je wil werken aan de vertrouwenscultuur.
  • Je wil graag een gedeelde visie op leiderschap ontwikkelen voor jouw organisatie, samen met de betrokken leiders: Hoe willen we omgaan met elkaar en met onze mensen? Hoe willen we hen inspireren en motiveren? Hoe werken we samen met hen aan een gemeenschappelijk doel? Dit mondt uit in een leiderschapsprofiel voor je organisatie.
  • Je wil graag een 360 graden feedbackoefening voor jezelf of alle leiders in je organisatie. Dit betekent dat elke leider van de voor hem relevante betrokken partijen feedback krijgt aan de hand van het ontwikkelde leiderschapsprofiel.
  • Bepaalde strategische veranderingen in jouw organisatie geraken moeilijk gerealiseerd. Je wil graag werken aan de organisatiecultuur, met de verschillende betrokken partijen. Welke cultuur hebben we nodig in onze organisatie om de veranderingen waar te maken? Hoe geraken we daar samen?
  • Je bent hoogbegaafd en worstelt ermee om al je talenten ingezet te krijgen en om tegelijkertijd rust te vinden in je hoofd.
  • Als leider voel je je niet goed in je vel omdat wat je “moet” van de buitenwereld niet overeenstemt met wie je van binnen bent. Je voelt een strijd tussen je hoofd, je hart en je ziel in je persoonlijke of professionele leven.