Koen Quintelier

VRT

“Als gepassioneerde VRT’er was ik jarenlang erg ambitieus in het verbeteren van de resultaten binnen mijn technisch domein. Mijn leidinggevende leek iemand die vanuit bredere strategische overwegingen vaak op de rem ging staan, of dat was althans mijn gevoel. Met de jaren kwam er echter veel ruis op onze relatie, langs beide kanten. Op den duur herleidden we elkaars persoon tot de frustraties die we op elkaar projecteerden.

Toen kwam Maddy in beeld. Maddy wist in geen tijd voor een klik te zorgen in onze hoofden. Door het zoeken naar de positieve eigenschappen van de ander kwamen mijn leidinggevende en ik snel tot een gezamenlijk inzicht: “Natuurlijk zijn we beiden goeie VRT’ers, met het hart op de juiste plaats, met keigrote ambitie om er met de beschikbare middelen het beste van te maken!”

Maddy wist bij ons beiden een juiste ingang te vinden, om samen een weg in te slaan waar we elkaar bij het eerstvolgende kruispunt al zouden terugvinden. Bedankt, Maddy, voor de goede begeleiding: hoewel ik niet meer voor deze leidinggevende werk, spreken we elkaar nu minstens een keer per maand; we hebben elkaar gevonden om te praten over de VRT, onze expertise, de toekomst, valkuilen waar we elk inlopen… Onze relatie is beter dan ze ooit geweest is.

Met heel mijn hart raad ik elk bedrijf aan om Maddy te contacteren voor bemiddelings- of coachingstrajecten. Zij is een expert ter zake, heeft een groot psychologisch inzicht en weet de juiste ingang te vinden. Ben je een techneut, een hyperrationeel mens of ben er net eentje uit niks dan emoties opgetrokken? Ze vindt je, ze vindt jullie, she does it!”